Nieuws

Het laatste nieuws over onze firma

Om van het laatste nieuws over onze firma en onze producten op de hoogte te blijven, kan je deze pagina in de gaten houden. Ons bedrijf is al geregeld in de geschreven pers opgedoken, wat wij als een bekroning op ons werk beschouwen.

De beelden in de krantenartikelen spreken voor zich en bewijzen dat we echte vaklieden zijn. Maak vandaag nog een afspraak in onze toonzaal of laat onze mobiele showroom langs je deur passeren.

Het laatste nieuws over onze firma

Om van het laatste nieuws over onze firma en onze producten op de hoogte te blijven, kan je deze pagina in de gaten houden. Ons bedrijf is al geregeld in de geschreven pers opgedoken, wat wij als een echte bekroning op ons werk beschouwen. De beelden in de krantenartikelen spreken voor zich en bewijzen dat we echte vaklieden zijn. Maak vandaag nog een afspraak in onze toonzaal of laat onze mobiele showroom langs je deur passeren.

Weekend van de Klant op 30/09 en 01/10

Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2023 ben je van harte welkom tijdens ons Weekend van de Klant. Onze zaak zal dan uitzonderlijk geopend zijn op zondag van 12.30 uur tot 17.00 uur. Je ontvangt dan maar liefst 20 % korting op de stock in ons magazijn. Tot dan!